Το έγκριτο περιοδικό του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, Supply Chain & Logistics, στο τεύχος του Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2022, έκανε εκτενές αφιέρωμα με τίτλο ‘’Food Logistics & Suppliers Απαραίτητοι Συνεργάτες για τους Επαγγελματίες του τομέα Τροφίμων’’.
 
Εκεί, το περιοδικό αναφέρθηκε με άρθρο του στην εταιρεία μας με τίτλο ‘’ ALFA COOL HELLAS 25 χρόνια δημιουργεί απαιτητικές ψυκτικές εφαρμογές’’.
 
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν οι δυνατότητες της εταιρείας να αναλαμβάνει έργα από το πρώιμο στάδιο του σχεδιασμού και της μελέτης, έως το τελικό στάδιο της κατασκευής και παρακολούθησης της ορθής λειτουργίας της ψυκτικής εγκατάστασης.
 
Αναφορά έγινε και στη διαμόρφωση ήδη υπαρχόντων ψυκτικών εγκαταστάσεων, τον εκσυγχρονισμό τους με ‘έξυπνες’ συσκευές και μηχανισμούς ελέγχου, ενώ το άρθρο δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο εύρος των προϊόντων που εξυπηρετούνται μέσα από τις ψυκτικές εγκαταστάσεις που δημιουργεί η εταιρεία λέγοντας ‘’ Οι περιβαλλοντικοί θάλαμοι που δημιουργούνται από την ALFA
COOL HELLAS υποδέχονται μεταξύ άλλων, φρούτα & λαχανικά, κρέας & αλλαντικά, τυροκομικά & γαλακτοκομικά, προϊόντα ζύμης & ζαχαροπλαστικής, φαρμακευτικά προϊόντα και άλλα’’.
 
Ευχαριστούμε θερμά τη συντακτική ομάδα για τη φιλοξενία στις σελίδες του περιοδικού και το ενδιαφέρον τους για την εταιρεία μας.
TOP