Η εφοδιαστική αλυσίδα, από την απλή φύλαξη και αποθήκευση αγαθών, έχει περάσει στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής της.

Η Ελλάδα σταυροδρόμι μεταξύ ανατολής και δύσης, με σύγχρονους οδικούς, σιδηροδρομικούς άξονες και λιμάνια, έχει ήδη προσανατολιστεί στη δημιουργία εμπορευματικών κέντρων.

Κέντρα διακίνησης προϊόντων, με υπηρεσίες φροντίδας, οργάνωσης και μεταφοράς αγαθών, από την προέλευση (παραγωγή) έως την κατανάλωση (σημεία πώλησης), με σύγχρονα συστήματα Pallet Labeling & Tracking για την ταυτοποίηση και ιχνηλασιμότητα της διαδρομής των εμπορευμάτων, αποτελούν το τοπίο των σύγχρονων Logistics στη χώρα μας.

 

Η ALFACOOL HELLAS  παρακολουθεί τις εξελίξεις και συμμετέχει ενεργά σε έργα δημιουργίας κατάλληλου περιβάλλοντος, σε ψυκτικές εγκαταστάσεις Ιδωτικές ή 3PL (Third Party Logistics).

Δημιουργεί εξ’ αρχής, ή διαμορφώνει νέες συνθήκες σε υπάρχοντες ψυκτικούς θαλάμους και εγκαταστάσεις, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ανάγκες για την κατάψυξη, την ψύξη ή τη συντήρηση προιόντων.

 

Μελετά, σχεδιάζει, υλοποιεί και συντηρεί, ψυκτικές εγκαταστάσεις, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου.

 

Από το κρέας και τα ψάρια, έως τα φρούτα και τα λαχανικά, η εταιρεία καταθέτει την τεχνογνωσία της και εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα πιστοποιημένης αποτελεσματικότητας, στηριγμένα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Έξυπνες συσκευές ελέγχου PLC (Programmable Logic Controllers), εξελιγμένα ψυκτικά μέσα και κάθε τι που θα διασφαλίσει την υγεία των προϊόντων και την μακροβιότητα της εγκατάστασης χωρίς προβλήματα, σχεδιάζονται από έμπειρους μηχανικούς και εφαρμόζονται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.

Η ALFACOOL HELLAS, συμμαχεί με το περιβάλλον και δημιουργεί ψυκτικούς θαλάμους και ψυκτικές εγκαταστάσεις με φιλικό αποτύπωμα, που υλοποιούνται με άξονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την αποφυγή της σπατάλης πόρων.

TOP