Η ALFA COOL HELLAS από ιδρύσεώς της, αποτελεί δυναμικό κύτταρο του κοινωνικού οργανισμού στον οποίο δραστηριοποιείται.

Με την προσοχή της στραμμένη στις σύγχρονες επιταγές για την προστασία του περιβάλλοντός μας, εφαρμόζει συστήματα και τεχνικές που σέβονται τους ενεργειακούς πόρους και δημιουργεί ψυκτικές εγκαταστάσεις και εφαρμογές που είναι συνυφασμένες με την έννοια της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Προσφέρει δουλειά και ευκαιρίες ανάπτυξης σε δεκάδες υπαλλήλους και συνεργάτες της, μέσα στο ασφαλές πλαίσιο των έντιμων ανθρωποκεντρικών σχέσεων.

Με οργανωμένες κινήσεις και διαχρονική συνέπεια, η εταιρεία ενισχύει και υποστηρίζει τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας, με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά που είτε βρίσκονται σε κίνδυνο, είτε στερούνται των βασικών στοιχείων για τη ζωή τους.

Στηρίζει τη δράση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής ‘’Η ΜΗΤΕΡΑ’’. Το κέντρο, αποτελεί ένα από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα μας.

Υποδέχεται και φιλοξενεί βρέφη και νήπια, διαθέτει χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ξενώνα φιλοξενίας και υποστήριξης εγκύων και λεχώνων που στερούνται υποστήριξης και χρειάζονται προστασία.

 

Υποστηρίζει τεχνικά τον Βρεφονηπιακό Σταθμό & Νηπιαγωγείο ‘’ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ’’ που φιλοξενεί βρέφη, προνήπια και νήπια.

 

Υποστηρίζει το ‘’Χαμόγελο του παιδιού’’.

 

Συμμετέχει οικονομικά στο ‘’Ίδρυμα για ένα κόσμο Χωρίς Ναρκωτικά’’.

Είναι ένας κοινωφελής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενισχύει νέους και ενήλικες με πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τα ναρκωτικά και τους ενημερώνει με τους τρόπους απεμπλοκής τους.

 

Προσφέρει στο ‘’Φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων’’, που φροντίζει άπορους συνανθρώπους μας.

 

Υποστήριξε με τη διάθεση κλιματιστικών μονάδων, την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης, που εκτός των άλλων εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων με ειδικές δεξιότητες.

Συνέβαλε στην επαναλειτουργία του συστήματος ψύξης – κλιματισμού, στο 4ο σώμα στρατού (κόμβος ΕΣΕΕΘΑ)

Η ALFA COOL HELLAS, όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριοποίησης της στην αγορά της βιομηχανικής ψύξης, έχει απολαύσει την ικανοποίηση των πελατών της.

Με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης της στην κοινωνία και το περιβάλλον, ανταποδίδει με συνεπείς και προγραμματισμένες πράξεις, την εμπιστοσύνη που εισπράτει από τις συνεργασίες της.

TOP