Μια ακόμη δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στον τομέα των τυροκομικών προϊόντων, εμπιστεύτηκε την ALFA COOL HELLAS, για τα έργα της.

Για την FQC, δημιουργήσαμε σύγχρονες εγκαταστάσεις ψύξης, συμμορφωμένες με τους περιορισμούς F GAS.

Το διπλό ψυκτικό σύστημα που εφαρμόστηκε, εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στους ψυκτικούς θαλάμους, που δημιουργείται από δυο διαφορετικές μονάδες παραγωγής ψύξης και υποστηρίζει άψογα τις όποιες προδιαγραφές καλής λειτουργίας έχουν οριστεί για τη διατήρηση των προϊόντων.

Η ψυκτική εγκατάσταση καλύπτεται ολιστικά, με πρόγραμμα 24ωρης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, που μεταξύ των άλλων ελέγχει διαρκώς τα ασφαλή επίπεδα θερμοκρασιών έτσι ώστε να μειωθεί κάθε πιθανότητα δυσλειτουργιών που θα σπαταλούσαν ενέργεια και θα επιβάρυναν την υγεία των φυλασσόμενων προϊόντων.

Με ψηφιακό κέντρο ελέγχου στην ίδια την ψυκτική εγκατάσταση αλλά και απομακρυσμένα (σε φορητές ψηφιακές συσκευές, laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα), στέλνονται πληροφορίες προς κάθε υπεύθυνο της εγκατάστασης, ώστε άμεσα να αντιμετωπιστεί κάθε απίθανο ενδεχόμενο διατάραξης της ομαλούς λειτουργίας.

Η ALFA COOL HELLAS, ακόμη μια φορά μελέτησε, υλοποίησε και στη συνέχεια υποστηρίζει διαχρονικά τα συμφέροντα των εταιρειών που την εμπιστεύονται.

TOP