Στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την Πέμπτη 11 έως και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, διοργανώθηκε η έκθεση Freskon, που αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο των φρούτων και λαχανικών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η έκθεση συνδιοργανώθηκε με την Logistics & Transports Expo

Με διευρυμένη επισκεψιμότητα, η έκθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, Ελλήνων και Ευρωπαίων διακινητών που δραστηριοποιούνται στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η ALFA COOL HELLAS, πιστή στο ραντεβού της, συμμετείχε ακόμη μια φορά στα δρώμενα του αγαπημένου της κλάδου, εκείνου των φρούτων και λαχανικών.

Ενός κλάδου που η εταιρεία έχει στηρίξει με τις καινοτομίες και ευρεσιτεχνίες της και έχει συμβάλει σημαντικά στο χτίσιμο της φήμης των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στις αγορές της Ευρώπης.

Από το πρώιμο στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, έως την ολοκλήρωση ψυκτικών θαλάμων και εγκαταστάσεων, η ALFA COOL HELLAS, εγγυάται την άριστη λειτουργία των έργων της, με σύγχρονες εφαρμογές Δυναμικής Ψύξης και μεταφερόμενες συσκευές Δυναμικής Πρόψυξης, Δυναμικού Αποπρασινισμού, αλλά και Δυναμικής ωρίμανσης αγροτικών προϊόντων.

Με τα προγράμματα αυτά και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας ALFA SAVE ENERGY που εφαρμόζει η εταιρεία, δημιουργούνται σύγχρονες ψυκτικές εγκαταστάσεις και θάλαμοι εξ’ αρχής ή αναβαθμίζονται ήδη υπάρχουσες δομές, εξοικονομώντας ενέργεια, πόρους, χρήματα και χρόνο.

Στα ίδια τα αγαθά, δίνουν νέες προοπτικές για την υγιή διαμονή κατά την αποθήκευσή τους, έως και την ώρα της διακίνησης και παράδοσής τους στις αγορές του κόσμου.

Για αυτές τις δυνατότητες, αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, συζητήσαμε με γνώριμους και νέους επισκέπτες στα περίπτερά μας στην έκθεση, που μας τίμησαν με την παρουσία και το ενδιαφέρον τους, μας διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και ζήτησαν την βοήθειά μας για τα σχέδια που δρομολογούν στη δουλειά τους.

TOP