Η εταιρεία Σούρσος Α.Ε, δραστηριοποιείται στην εμπορία των εσπεριδοειδών, φρέσκων φρούτων και λαχανικών, με ιστορία που ξεκινάει από το 1990, διαθέτοντας σύγχρονες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις για την συσκευασία και την εμπορία των προϊόντων της.

 Η εταιρεία , θέλοντας να συνεχίσει την ιστορία αλλά και την δυναμικής της παρουσία στις αγορές του εξωτερικού, επενδύει στην κατασκευή ενός νέου συγχρόνου κέντρου διαχείρισης και εμπιστεύεται την ALFA COOL HELLAS για τις ψυκτικές εγκαταστάσεις της.

 Η ALFA COOL HELLAS, προκλήθηκε να σχεδιάσει, να μελετήσει αλλά και να υλοποιήσει ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης αλλά και τους κλιματιζόμενους χώρους με στόχο την ασφαλή διατήρηση των φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων της εταιρείας.

 Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα εφαρμοστεί το σύστημα ALFA SAVE ENERGY της ALFA COOL HELLAS, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξοικονομεί ενέργεια με έξυπνα συστήματα διαχείρισης των ψυκτικών θαλάμων, διασφαλίζοντας παράλληλα την καλή λειτουργία της εγκατάστασης.

 Ακόμα, με στόχο την ασφαλή διατήρηση των προϊόντων άλλα και αποφυγή δυσλειτουργιών που θα επιβαρύνουν ενεργειακά και οικονομικά τον πελάτη, η  εγκατάσταση θα καλύπτεται ολιστικά  με προγραμμα 24ωρης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ακόμα μια ελληνική εταιρεία με τόσο μεγάλη ιστορία και συμβολή στον κλάδο, εμπιστεύεται την ALFA COOL HELLAS.

TOP