Ένα ακόμα έργο υψηλών προδιαγραφών, παραδόθηκε από την εταιρεία μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλαμε στην κατασκευή του, καταφέρνοντας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να υλοποιήσουμε ένα τόσο ποιοτικό και απαιτητικό έργο.

 H εταιρεία Costafruit A.E, δραστηριοποιείται στον κλάδο της φράουλας και διαθέτει ένα σύγχρονο και ποιοτικό κέντρο διαχείρισης και εξαγωγής φράουλας που βοηθά, τόσο στην ανάπτυξη της περιοχής, όσο και της χώρας μας, βάζοντας τα ελληνικά προϊόντα της στις απαιτητικές αγορές της Ευρώπης.

 Η ALFA COOL HELLAS, ανέλαβε την μελέτη, τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση πρότυπων ψυκτικών θαλάμων για την προψύξη και την διατήρηση της φράουλας αλλά  και τους κλιματιζόμενους χώρους, με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

 Πιο συγκεκριμένα κατασκευάστηκαν ψυκτικοί θάλαμοι πρόψυξης στους οποίους εφαρμόστηκε το καινοτόμο σύστημα Δυναμικής Προψύξης, το οποίο διαθέτει υψηλή αναρροφητική ικανότητα και είναι ειδικά διαμορφωμένο για να υποστηρίξει συσκευασίες flow pack.

 Με το καινοτόμο σύστημα Δυναμικής Πρόψυξης, που η ALFA COOL HELLAS έχει εφεύρει και εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα, η φράουλα διατηρεί τα πλούσια θρεπτικά συστατικά αλλά και την σφριγηλότητά της για περισσότερο χρόνο σε συσκευασίες flowpack, με αποτέλεσμα να μπορεί να ταξιδεύει και να κατακτήσει τις αγορές του εξωτερικού.

 Η ψυκτική εγκατάσταση καλύπτεται ολιστικά, με πρόγραμμα 24ωρης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, που μεταξύ των άλλων ελέγχει διαρκώς τα ασφαλή επίπεδα θερμοκρασιών έτσι ώστε να μειωθεί κάθε πιθανότητα δυσλειτουργιών που θα σπαταλούσαν ενέργεια και θα επιβάρυναν την υγεία των φυλασσόμενων προϊόντων.

TOP