Η εταιρεία ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται με επιτυχία στον απαιτητικό τομέα της τροφοδοσίας των χώρων μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 και HACCP

Διανέμει καθημερινά στην αγορά είδη άριστης διατροφικής ποιότητας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους γρήγορης εστίασης, εταιρείες catering, καφετέριες, κυλικεία εταιριών, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες και γενικά επιχειρήσεις μαζικής εστίασης κάθε μεγέθους.

Στη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται τόσο gourmet τρόφιμα που απευθύνονται σε χώρους υψηλής γαστρονομίας όσο και value for money προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα με ανταγωνιστική τιμή.

Η ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ μεταφέρθηκε πρόσφατα σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Στη νέα έδρα της εταιρείας, η ALFA COOL HELLAS σχεδίασε και υλοποίησε ψυκτικές εγκαταστάσεις που αποτελούνται από ψυκτικούς θαλάμους κατάψυξης και συντήρησης.

Εδώ, εφαρμόστηκαν ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, εναρμονισμένες πλήρως με τα διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα και συμμορφωμένες με τους περιορισμούς FGAS.  

Η καλή λειτουργία της εγκατάστασης, όσο και η υγιείς συνθήκες αποθήκευσης των προϊόντων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές συντήρησής τους, παρακολουθούνται on line αλλά και επί τόπου, με έξυπνα συστήματα 24ωρου ελέγχου της ψυκτικής εγκατάστασης.

TOP