Ολοκληρώθηκε η δημιουργία ψυκτικών θαλάμων ,που ειναι ειδικά σχεδιασμένοι για τη φιλοξενία φαρμακευτικών προϊόντων σε μία από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.

Ο κλάδος των φαρμάκων, είναι ο πλέον απαιτητικός στην εφαρμογή ψυκτικών εγκαταστάσεων δημιουργίας περιβάλλοντος.

Με αυστηρές οδηγίες και πρωτόκολλα, η φαρμακοβιομηχανία χαρτογραφεί τους χώρους αποθήκευσης των ευαίσθητων σκευασμάτων της και δημιουργεί απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον βάσει αυστηρών προδιαγραφών, για το είδος που αποθηκεύεται.

Επαγγελματικά ψυγεία με τη θερμοκρασία, τη σχετική υγρασία αλλά και την ποιότητα του αέρα που κυκλοφορεί στην εγκατάσταση, να είναι αντικείμενα συνεχών μετρήσεων από καταγραφικά όργανα ακριβείας, πολλαπλών σημείων.

Με υποχρέωση απρόσκοπτης λειτουργίας 365 ημερών το χρόνο σε 24ωρη βάση χωρίς διακοπή, οι ψυκτικές εγκαταστάσεις είναι σχεδιασμένες να συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Έξυπνες συσκευές ελέγχου PLC (Programmable Logic Controllers), εξελιγμένα ψυκτικά μηχανήματα και κάθε τι που θα διασφαλίσει την υγεία των σκευασμάτων και την μακροβιότητα της εγκατάστασης χωρίς προβλήματα, σχεδιάστηκαν από τους έμπειρους μηχανικούς μας και εφαρμόστηκαν από το εξειδικευμένο τεχνικό μας προσωπικό.

Στην ALFA COOL HELLAS αναλαμβάνουμε έργα από το πρώιμο στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, έως την ολοκληρωμένη κατασκευή αλλά και τη διαχρονική τους συντήρηση.

Για την ψυκτική εγκατάσταση στη φαρμακοβιομηχανία Pharmathen, εφαρμοστηκε διπλό ψυκτικό σύστημα στηριγμένο στην τεχνολογία Alfa Save Energy, που διαχειρίζεται άριστα και εξοικονομεί ενέργεια για την πολύπλοκη λειτουργία της ψυκτικής εγκατάστασης.

TOP