Ο αγροτικός συνεταιρισμός ΕΛΙΟΣ, αποτελείται από 25 δραστήριους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας.

Υιοθετώντας σύγχρονες καλλιεργητικές μεθόδους και εφαρμόζοντας αρχές ολοκληρωμένης διαχείρισης παραγωγής, κατόρθωσαν να κάνουν τα προϊόντα τους διάσημα σε όλη την Ελλάδα.

Αναγνωρισμένοι για την παραγωγή ροδιού, νεκταρινιού και ροδάκινου, διευρύνουν τους ορίζοντές τους και δημιουργούν ένα πρότυπο, σύγχρονο κέντρο διαχείρισης των προϊόντων τους.

Η ALFA COOL HELLAS συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του συνεταιρισμού, δημιουργώντας ψυκτικές εγκαταστάσεις για την ασφαλή συντήρηση των ευπαθών προϊόντων, για όσο χρόνο χρειαστεί να παραμείνουν αποθηκευμένα.

Στους ψυκτικούς θαλάμους που δημιουργήθηκαν, εφαρμόστηκε το σύστημα Δυναμικής Ψύξης της ALFA COOL HELLAS, που διασφαλίζει το ασφαλές περιβάλλον που χρειάζεται για την άψογη συντήρηση των προϊόντων πριν τη διάθεσή τους στις αγορές.

Με εφαρμοσμένη την τεχνολογία ALFA SAVE ENERGY της ALFA COOL HELLAS,  η εγκατάσταση εξοικονομεί ενέργεια με έξυπνα συστήματα διαχείρισης του μικροκλίματος των ψυκτικών θαλάμων, διασφαλίζοντας παράλληλα την καλή λειτουργία της εγκατάστασης χωρίς σπατάλη πόρων.

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του συνεταιρισμού για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, αλλά και για τη χαρά που μας έδωσαν να υλοποιήσουμε με επιτυχία άλλο ένα έργο υψηλών απαιτήσεων.

TOP