Επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή μας στην έκθεση Logistics & Εφοδιαστική Αλυσίδα, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo από το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Για μία ακόμη φορά, συμμετείχαμε στην έκθεση που αφορά ένα από τους αγαπημένους μας χώρους.

Υποδεχτήκαμε ενδιαφερόμενους για τη δημιουργία ψυκτικών θαλάμων, αλλά και εγκαταστάσεων βιομηχανικής ψύξης για κάθε είδους αγαθά.

Η δυνατότητα της ALFA COOL HELLAS να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, από το πρώιμο στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, έως και το τελικό στάδιο της κατασκευής, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων που μας προσέγγισαν.

27 και πλέον χρόνια, δημιουργούμε απαιτητικά έργα, που μας εμπιστεύονται κορυφαίες εταιρείες με δραστηριότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι εγκαταστάσεις μας εξυπηρετούν κάθε φορά συγκεκριμένες ανάγκες που μπορεί να είναι η βαθιά ψύξη, η ψύξη, η πρόψυξη, ο αποπρσινισμός ή η συντήρηση αγαθών που εκτείνονται από τα φρούτα και τα λαχανικά έως τα κρέατα και τα αλλαντικά και από τις ζύμες και τα τυροκομικά, έως τα φάρμακα και τα καλλυντικά.

Οι επισκέπτες μας ενημερώθηκαν για τα Δυναμικά Προγράμματα Εξοικονόμησης Ενέργειας ALFA SAVE ENERGY στις εγκαταστάσεις που δημιουργούμε, ενώ τονίστηκε η δυνατότητά μας να υποστηρίζουμε τα έργα μας, με δυναμικά προγράμματα After Sales Services, που διασφαλίζουν διαχρονικά την απρόσκοπτη λειτουργία θαλάμων και εγκαταστάσεων.

Η παρουσία μας στην έκθεση, υποστηρίχθηκε από τη δυναμική ομάδα των πωλήσεων και της τεχνικής μας υποστήριξης, που εισέπραξαν το ενδιαφέρον και τα καλά σας λόγια.

TOP