Από την Πέμπτη 1η έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στο εκθεσιακό και συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, διοργανώθηκε η επετειακή 30η AGROTICA.

Η ALFA COOL HELLAS, συμμετείχε για ακόμη μία φορά στην κορυφαία κλαδική έκθεση θεσμό του αγροτο – οικονομικού τομέα.

Στην πιο ενδιαφέρουσα διοργάνωση των τελευταίων ετών, υποδεχτήκαμε πλήθος Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, που αναζητούσαν αξιόπιστες λύσεις για τη μετασυλλεκτική φροντίδα των αγαθών που είτε παράγουν, είτε μεταποιούν, είτε αποθηκεύουν και διακινούν.

Σε εποχές όπως αυτές που βιώνει τα τελευταία χρόνια ο γεωργικός κλάδος και η γεωργική οικονομία και με την κλιματική αλλαγή να επηρεάζει κάθε χρόνο τις παραγωγές, καμιά απώλεια δεν είναι αποδεκτή.

Με αυτή τη λογική, οι άνθρωποί μας που υποστήριξαν τη συμμετοχή μας στην έκθεση, ενημέρωσαν για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις ψυκτικών θαλάμων και τις νέες μεθόδους που εφαρμόζει η ALFA COOL HELLAS, για τον δυναμικό αποπρασινισμό, τη δυναμική ωρίμανση, τη δυναμική πρόψυξη και τη δυναμική ψύξη, που είναι εφευρέσεις της εταιρείας με απονεμημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

Από το πρώιμο στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, έως την κατασκευή και την τελική παράδοση του έργου που της ανατίθεται, η ALFA COOL HELLAS, είναι σε θέση να δώσει λύσεις στηριγμένες στις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων των αγροτών.

Με την ενέργεια να αποτελεί κρίσιμο παράγοντα βιωσιμότητας για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, τα δυναμικά προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας ALFA SAVE ENERGY, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας.

Στην αιχμή της τεχνολογίας, οι ‘’έξυπνοι’’ ψυκτικοί θάλαμοι που δημιουργούνται από την ALFA COOL HELLAS, δημιουργούν το ιδανικό μικροκλίμα για τη συντήρηση, την ψύξη ή ακόμη και την κατάψυξη των αγαθών.

Με διαρκή αποστολή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και σύγχρονα πρωτόκολλα λειτουργίας, απομακρύνουν οριστικά την πιθανότητα δυσλειτουργειών αλλά και ενεργοβόρων βλαβών, αφού τώρα κάθε τι μπορεί να αντιμετωπιστεί αμέσως από τους κατάλληλα εκπαιδευμένους τεχνικούς της επιχείρησης.

Το δραστήριο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, αποτελεί μια επιπλέον ασφάλεια για τις ψυκτικές εγκαταστάσεις που δημιουργεί και εγγυάται η ALFA COOL HELLAS.

Οι αλλαγές που συντελούνται σε Ελλάδα και Ευρώπη και αφορούν τον αγροτο – κτηνοτροφικό τομέα, απασχολούν την ALFA COOL HELLAS που μπορεί να δημιουργήσει εκ του μηδενός ή να εκσυγχρονίσει υπάρχουσες εγκαταστάσεις, με ένα στόχο.

Να εξυπηρετηθεί το συμφέρον της επιχείρησης που μας εμπιστεύεται και να διαφυλαχθεί η υγεία και ασφάλεια των παραγόμενων αγαθών, ώστε να φτάνουν στον τελικό Έλληνα ή Ευρωπαίο καταναλωτή το ίδιο ελκυστικά όπως την ημέρα που συλλέχθηκαν.

TOP