Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή μας στην 17η έκθεση SYSKEVASIA.

Από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ο παλμός της αγοράς χτυπούσε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo στο αεροδρόμιο στα Σπάτα.


Στην αίθουσα 3, στο περίπτερο D35, υποδεχτήκαμε επισκέπτες που ενδιαφέρον τους στρεφόταν γύρω από τις εγκαταστάσεις ψυκτικών θαλάμων, σε περιβάλλον logistics και αλλού.

Η δυναμική ομάδα της ALFA COOL HELLAS που υποστήριξε την παρουσία μας στην έκθεση, ενημέρωσε σε βάθος κάθε ενδιαφερόμενο για τα δυναμικά συστήματα βιομηχανικής ψύξης της εταιρείας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας Alfa Save Energy, που είναι προϊόντα που μελετήθηκαν, σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται ήδη με επιτυχία σε πλήθος βιομηχανικών ψυγείων.

Συμπληρώνοντας 25 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, η ALFA COOL HELLAS είναι σε θέση να υποστηρίξει κάθε υψηλή απαίτηση στο ευρύτερο φάσμα της βιομηχανικής ψύξης.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης απολαύσαμε ουσιαστικές συναντήσεις με υψηλό ενδιαφέρον και χαρήκαμε την υψηλή αναγνωρισιμότητα του brand μας σε όλους εκείνους, ιδιοκτήτες ή διαχειριστές εγκαταστάσεων που αφορούν τη δουλειά μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες μας για το ενδιαφέρον και την καλή τους διάθεση για συνεργασία

Το επόμενο ραντεβού μας στην Agrotica στη Θεσσαλονίκη.

TOP