Η ALFA COOL HELLAS, παρούσα στις κορυφαία εκθεσιακά γεγονότα στη χώρα μας.

Από το Σάββατο 11 έως και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην περιοχή του αεροδρομίου των Αθηνών, διοργανώθηκε η έκθεση Food Tech.

Μια premium έκθεση, στοχευμένη στις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και διακίνησης τροφίμων και ποτών.

Η εταιρεία μας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης βρέθηκε στον φυσικό της χώρο αφού έχει αναπτύξει τεχνολογίες αιχμής για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων.

Κατάψυξη, ψύξη, συντήρηση και γενικότερα κάθε ειδική συνθήκη για τη δημιουργία περιβάλλοντος σε ψυκτικές εγκαταστάσεις, είναι η ρουτίνα μας τα τελευταία 27 και πλέον χρόνια.

Από το πρώιμο στάδιο του σχεδιασμού έως και το τελικό στάδιο της παράδοσης του έργου, είμαστε εκεί για να προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις στη δημιουργία εγκαταστάσεων που θα λειτουργούν άψογα, δεν θα σπαταλούν ενέργεια και θα αποδίδουν εξαιρετικά ακόμη και μετά από πολλά χρόνια, χάρη στον διαρκή έλεγχο και την υψηλή φροντίδα της εξειδικευμένης ομάδας τεχνικής υποστήριξης της Alfa Cool Hellas.

Για αυτά τα οφέλη, αλλά και την πλήρη γκάμα των προιόντων και υπηρεσιών μας, ενημερώθηκαν το τριήμερο που διήρκεσε η έκθεση, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας.

Οι μηχανικοί μας που υποστήριξαν τη συμμετοχή μας συνομίλησαν και ενημέρωσαν, ενδιαφερόμενους για νέα έργα, αλλά και για την αναβάθμιση και ενεργειακή θωράκιση υπαρχόντων ψυκτικών εγκαταστάσεων.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών περιστράφηκε και γύρω από την ισχύουσα νομοθεσία που διέπει τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και οι επιχειρήσεις του είδους υποχρεούνται να ακολουθούν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι επισκέπτες μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μας έδωσαν την ευκαιρία να προσεγγίσουμε τις ανάγκες τους με συναντήσεις στην έδρα τους.

Πιστοί στην ιδέα να βρισκόμαστε πάντα εκεί που χτυπάει η καρδιά της αγοράς, ολοκληρώσαμε με επιτυχία άλλη μια εκθεσιακή μας παρουσία.

Ευχαριστούμε θερμά τους επισκέπτες του περιπτέρου μας, που έδειξαν ενδιαφέρον για τη δουλειά μας.

TOP