Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε στην έκθεση MDF expo.
 
H συνδιοργάνωση τριών εκθεσιακών ενοτήτων με αντικείμενο το Κρέας και τα προϊόντα του, τη Γαλακτοκομία και Τυροκομία, τα Κατεψυγμένα τρόφιμα, αλλά και την ‘ψυχρή’ εφοδιαστική αλυσίδα, αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ισχυρών αυτών κλάδων της οικονομίας.
 
Από το Σάββατο 12 έως και τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ για το Σάββατο και την Κυριακή και από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ της Δευτέρας, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo στο αεροδρόμιο Αθηνών, οι ειδικοί της Alfacoolhellas, θα σας περιμένουν να σας ξεναγήσουν σε ό,τι ποιο νέο έχει να παρουσιάσει η κατασκευή ψυχόμενων εγκαταστάσεων ελεγχόμενου μικροκλίματος.
 
Συναντήστε μας στο Hall 1, Stand D4 και γνωρίστε από κοντά καινοτόμα συστήματα και μηχανισμούς ψύξης, που διαχειρίζονται ‘έξυπνα’ την ενέργεια και εξοικονομούν πόρους στις επιχειρήσεις.
 
Συμπληρώνοντας 25 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας στην αγορά της βιομηχανικής ψύξης, είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στις προκλήσεις των καιρών και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, από το πρώιμο στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, έως την υλοποίηση αλλά και την παρακολούθηση της καλής λειτουργίας του έργου διαχρονικά.
 
Θα είναι χαρά μας να σας υποδεχθούμε στον φιλόξενο χώρο μας και να δώσουμε λύσεις στις αναζητήσεις σας.
Σας περιμένουμε.
 
Κατεβάστε την ψηφιακή σας πρόσκληση εδώ:
TOP