Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2002, προσκληθήκαμε και συμμετείχαμε στην τελετή εγκαινίων του δημοτικού κολυμβητηρίου της Ξάνθης.


Η ALFA COOL HELLAS, υποστήριξε έμπρακτα την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, προσφέροντας τις απαραίτητες κλιματιστικές μονάδες της
εγκατάστασης.


Κίνητρό μας, υπήρξε η ανάγκη εκατοντάδων παιδιών να αθλούνται, να διασκεδάζουν και να χαίρονται, χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται πολλά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη τους για να βρουν τον κατάλληλο χώρο.


Η συνδρομή μας στο έργο επαινέθηκε, με την απονομή τιμητικής πλακέτας στην εκπρόσωπο της εταιρείας μας στην Ξάνθη, κυρία Μαυρίδου.


Σε μια φορτισμένη συγκινησιακά εκδήλωση, εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε στους δημότες της Ξάνθης, το πρότυπο, σύγχρονο και ασφαλές δημοτικό
κολυμβητήριο.


Μία δημοτική αθλητική δομή για τους νέους, τα άτομα με αναπηρίες, για όλους όσους θέλουν να αθλούνται να γυμνάζονται ή να ψυχαγωγούνται.


Ήδη η δομή υποδέχεται 1200 άτομα, μικρούς και μεγαλύτερους, που δίνουν ζωή στο πλήρως ανακαινισμένο κολυμβητήριο.


Μετά από χρόνια παρακμής και εγκατάλειψης, τιμάμε τους ανθρώπους που δούλεψαν με πίστη, με όραμα και τις περισσότερες φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, για την επαναλειτουργία της δομής και χαιρόμαστε που βάλαμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στο όνειρο όλων εκείνων που αγαπούν την Ξάνθη.

TOP