Με φήμη που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας, η ανώνυμη εταιρεία KYRIAZIS fruit company, συστήνει τις υπέροχες ελληνικες φράουλες στις αγορές του εξωτερικού.

Η ALFA COOL HELLAS, επιλέχθηκε από την εταιρεία για να εκπονήσει την πλήρη μελέτη, να σχεδιάσει και τελικά να υλοποιήσει την κατασκευή μιας νέας υπερσύγχρονης μονάδας Δυναμικής Πρόψυξης.

Με τα συστήματα Δυναμικής Πρόψυξης, διασφαλίζεται η φρεσκάδα των προιόντων, επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής τους και τελικά ο καταναλωτής απολαμβάνει φρούτα με την ποιότητα του φρεσκοκομμένου καρπού.

Ένα προκαθορισμένο σύνολο αυτοματοποιημένων ενεργειών, εξασφαλίζει το ιδανικό μικροκλίμα, στην ιδανική θερμοκρασία που απαιτείται για την ασφαλή διαμονή των φρούτων στην εγκατάσταση, πριν τη διακίνησή τους στις αγορές.

Τα συστήματα της Δυναμικής Πρόψυξης που έχει δημιουργήσει και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα η ALFA COOL HELLAS, βασίζονται στον διαρκή και αδιάκοπο έλεγχο πολλαπλών σημείων, τόσο στα προϊόντα όσο και στους ίδιους τους μηχανισμούς βιομηχανικής ψύξης, εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες ακόμα και στις πιο συμπαγή συσκευασίες flow pack.

TOP