Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 29 η κλαδική έκθεση του αγροτο-οικονομικού τομέα Agrotica 2022.


Από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ο σφυγμός της αγροτικής ανάπτυξης της χώρας, κτυπούσε στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη.


Η ALFA COOL HELLAS πιστή στη διοργάνωση, συμμετείχε στο γεγονός με τους ανθρώπους της από τη Θεσσαλονίκη αλλά και την Αθήνα.


Στο περίπτερο 17, stand 16, υποδεχθήκαμε επισκέπτες από όλο το φάσμα της αγροτικής οικονομίας που το ενδιαφέρον τους στρεφόταν γύρω από τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών αποθήκευσης, συντήρησης, αποπρασινισμού ή και ωρίμανσης των αγαθών που παράγουν ή διακινούν.


Με τα φρούτα και τα λαχανικά να έχουν τον πρώτο λόγο, οι ειδικοί της ALFA COOL HELLAS ξενάγησαν τους ενδιαφερόμενους στις σύγχρονες λύσεις που
εφαρμόζονται με επιτυχία σε πλήθος έργων.


Επαγγελματικά ψυγεία, με σύγχρονα ψυκτικά μηχανήματα, δημιουργούν ψυκτικές εγκαταστάσεις και θαλάμους συντήρησης ελεγχόμενου μικροκλίματος που δεν ξοδεύουν την απαραίτητη για τη λειτουργία τους ενέργεια, ενώ εξασφαλίζουν την υγεία των προϊόντων που φιλοξενούν για όσο διάστημα χρειαστεί να αποθηκευτούν.


Με απονεμημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, τα συστήματα που εφαρμόζει η ALFA COOL HELLAS, εξυπηρετούν στο ακέραιο τα συμφέροντα των ιδιοκτητών των εγκαταστάσεων.


25 και πλέον χρόνια, από το πρώιμο στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, έως το τελικό στάδιο της υλοποίησης αλλά και της παρακολούθησης της καλής λειτουργίας των έργων μας, είμαστε κοντά στις ανάγκες του έλληνα που παράγει, αποθηκεύει, διακινεί, κάθε είδους αγαθά.


Ευχαριστούμε θερμά κάθε ενδιαφερόμενο που μας προσέγγισε στην έκθεση.


Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους τους επισκέπτες μας που έχουμε αναλάβει δουλειές τους και εισπράττουμε στις συναντήσεις μας τη φιλική τους διάθεση και τα καλά τους λόγια.

TOP