Εταιρεία

Νέα δεδομένα στις υπηρεσίες των ψυκτικών εφαρμογών δημιουργεί η ΑLFA COOL HELLAS με στόχο την αντιμετώπιση των αυξημένων απαιτήσεων της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της ψύξης. Η ΑLFA COOL HELLAS έχει αφήσει το όνομα της σε κάθε σημείο της Ελλάδας με επιτυχία, διαγράφοντας μια συνεχόμενη ανοδική πορεία, συνεργαζόμενη με τους πιο έμπειρους οίκους του εξωτερικού.

Στοχεύοντας στην εξασφάλιση της τέλειας παροχής υπηρεσιών έχει αναβαθμίσει τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της υιοθετώντας νέες εξελιγμένες τεχνικές.
Με προϊόντα κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και 100% φιλικά προς το περιβάλλον η ΑLFA COOL HELLAS, αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου τη μελέτη, κατασκευή και εγκατάσταση ψυκτικών θαλάμων σε κάθε είδους μονάδα, όπως και τη διαμόρφωση βιομηχανικών χώρων υψηλής υγιειονομικής σημασίας, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες προδιαγραφές (HACCP & ISO).

H ΑLFA COOL HELLAS και το προσωπικό της είναι σε συνεχή επαφή με τον πελάτη και κάθε στιγμή διαθέσιμοι να μεταδώσουν τις γνώσεις και την πείρα τους στον τομέα της ψύξης όπου και όποτε χρειαστεί.

Η Εταιρεία διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Ευστρατίου Βασίλειος.

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Alfa Cool Hellas - Ψυκτικοί Θάλαμοι - Ψυκτικές Εγκαταστάσεις

ISO